13.august 2018 Krokodilleolie

Den store guide til hudpleje med krokodilleolie

Krokodilleolie i hudpleje er blevet populært fordi det er effektiv mod en lang række hudlidelser f.eks. uren hud, eksem og psoriasis.

I denne artikel vil du få en guide til hudpleje med krokodilleolie - og jeg vil fortælle dig hvorfor krokodilleolie er så effektiv mod hudlidelser.

Krokodilleolie har i mange år været brugt til hudpleje mod uren hud, eksem, psoriasis, svamp m.m.

Krokodilleolie er kendt for at være effektiv hudpleje mod en lang række hudlidelser fordi den er rig på de essentielle omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer, som hver især har en række fordele i kampen mod hudlidelser.

Krokodilleolie har været kendt i århundrede for at kunne bekæmpe selv svære hudlidelser hos mennesker. Det er dog først de senere år at krokodilleolien for alvor er blevet populær og eftertragtet.

For nogle år siden gjorde en gruppe forskere en overraskende opdagelse, da de under et TV program til BBC fandt ud af, at krokodillerne havde en nærmest overnaturlig evne til at bekæmpe rifter og sår efter interne magtkampe – og uden der disse sår blev inficerede til trod for de lever i et miljø fyldt med vira og bakterier.

Forskere mener, at man måske kan finde fremtidens antibiotika i krokodillerne.

Hvis man tænker lidt over det, så er det måske ikke så overraskende. Krokodillerne er vores ældste dyreart.

I denne artikel vil jeg fortælle dig om fordelene ved at bruge krokodilleolie, hvis du har problemer med din hud.

Jeg vil også fortælle dig om baggrunden for hudpleje med krokodilleolie, og aflive de værste myter og misforståelser omkring at bruge krokodilleolie i sin hudpleje.

Krokodilleolie – virker det overhovedet?

Krokodilleolie er hudpleje. Ligesom alle andre hudplejeprodukter kan man ikke garantere at alle vil opleve lige stor effekt ved brugen af krokodilleolie.

Rigtig mange oplever dog store forandringer ved brug af krokodilleolie. Du kan se før- og efterbilleder af hudpleje med krokodilleolie.

Der er altså mange som har rigtig gode erfaringer med krokodilleolie mod hudlidelser. Så mit bedste råd er, at give krokodilleolie et forsøg for at finde ud af, om krokodilleolie også vil virke for dig.

Som udgangspunkt anbefales det at man bruger krokodilleolie 2-3 gange om dagen på udsatte områder. Krokodilleolien fra Cetina Skincare er meget drøjt i brug, så du skal altså ikke bruge så meget af gangen.

Hvis du har uren hud anbefales det desuden, at du kombinerer krokodilleolien med en mild ansigtsrens.

Cetina Skincare har udviklet en mild ansigtsrens med krokodilleolie, som bekæmper bumser og uren hud effektivt.

Cetina Skincare er Danmarks førende brand indenfor hudpleje med krokodilleolie. Du får 90 dages tilfredshedsgaranti, når du køber dine hudplejeprodukter hos Cetina Skincare.

Hvor stammer krokodilleolie fra?

Ét af de mest stillede spørgsmål er “hvordan laver man krokodilleolie”. Det er nemlig en udbredt misforståelse at krokodillerne er en fredet dyreart.

Faktisk så bliver krokodillerne opdrættet på farme ligesom vi gør med kvæg i Danmark. Her opdrættes de med streng kontrol med myndighederne for at sikrer de bedste forhold.

Australien er kendt for at være ét af de lande i verden som har størst fokus på dyrevelfærd.

Krokodillerne opdrættes på grund af deres kød som sælges til fødevareindustrien. I Danmark kan du købe krokodillekød i både SuperBrugsen og Fakta.

Selve krokodilleolien er et biprodukt som ellers ville være overskud. Der er altså ingen krokodiller som bliver opdrættet med det formål at udvinde krokodilleolie til hudpleje.

Din hud er kroppens største organ

Vidste du, at din hud regenererer sig selv. Om cirka 4 uger rykker levende celler fra din hud i bunden af epidermis til overfladen af din hud.

Epidermis sænker tabet af fugt fra det nederste lag af din hud, dermis.  

Dermis er det indre lag af hud, og det består af kollagen og elastin. Når du hydrerer dette lag af din hud, ser din hud yngre og mere elastisk ud.

Der er 3 grundlæggende ting som du bør gøre hver eneste dag for at være god ved din hud.

  • Rens din hud hver dag morgen og aften
  • Exfolier din hud én gang i ugen
  • Giv din hud fugt hver eneste dag

Når du har hudproblemer kan der være andre ting, men grundlæggende bør du være god ved din hud for at bekæmpe og forebygge hudlidelser.

Krokodilleolie mod uren hud

Uren hud er en kronisk, inflammatorisk hudtilstand, der forårsager bumser og akne især i ansigtet, på skuldre, ryggen, nakken, brystet og overarmene.

Uren hud er én af de mest almindelige hudlidelser, som rammer stort set alle på et tidspunkt i livet.

Typisk er det dog unge i alderen 11-30 års alderen som bliver ramt af uren hud, og det topper omkring 17 års alderen.

Selvom uren hud ofte rammer teenagere, så ses uren hud også hos personer langt op i voksenlivet.

Hurtige fakta om uren hud

  • Uren hud er en hudlidelse, der involverer olie kirtlerne i bunden af hårsækkene.
  • Uren hud påvirker 3 ud af 4 personer i alderen 11-30 år
  • Uren hud er ikke farligt, men kan efterlade din hud med ar
  • Behandling af uren hud afhænger af sværhedsgraden
  • Risikofaktorer omfatter genetik, menstruationscyklus, angst, stress, varme og fugtige klimaer.

Krokodilleolie er kendt for at bekæmpe uren hud og bumser effektivt. Krokodilleolien har en unik og naturlig antibakteriel effekt, som reducerer og bekæmper uren hud.

Krokodilleolie indeholder både mættede og umættede fedtsyrer herunder Omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer.

Forskning på området har vist at Omega 9 fremmer hurtig heling af huden. Dette er en stor fordel hvis du lider af uren hud.

Den unikke blanding af Omega 6 og 9 giver en naturlig antibakteriel effekt, hvilket gør krokodilleolie effektiv hudpleje til uren hud, bumser og acne.

Krokodilleolie mod eksem

Eksem er betegnelsen for en tilstand som får din hud til at blive rød, kløende og betændt. Der findes flere typer eksem: atopisk dermatitis, kontaktdermatitis, dyshidrotic dermatitis, nummulært eksem, seborrheisk dermatitis og stasis dermatitis.

Eksem er en almindelig hudlidelse som rammer rigtig mange danskere. Heldigvis kan symptomerne på eksem holdes nede ved god hudpleje.

At leve med eksem kan være en udfordring. Ordet dermatitis stammer fra det græske ord, der betyder “at koge over”, hvilket er en god beskrivelse af de røde, betændte, kløende pletter, der opstår ved eksem.

Eksem kan variere fra mild, moderat til svær eksem.

Det er meget almindeligt for spædbørn og børn at udvikle eksem på deres ansigt – især kinderne og hagen er ofte ramt, selvom det kan forekomme alle steder på kroppen.

Symptomerne på eksem kan være forskellig fra barn til barn. I langt de fleste tilfælde vil barnet vokse sig fra hudlidelsen.

Derfor er krokodilleolie effektiv hudpleje mod eksem

Krokodilleolie bruges af rigtig mange med eksem. Krokodilleolie er rig på Omega 6 fedtsyrer, som er kendt for at være effektiv mod eksem.

Derudover har krokodilleolien en unik evne til at hele ødelagt og skadet hud, hvilket nedsætter risikoen for dannelse af infektioner i områderne med eksem.

Krokodilleolie er drøjt i brug, hvilket betyder at du kun skal bruge få dråber af gangen. Som udgangspunkt anbefale det, at du bruger krokodilleolien 2-3 om dagen på udsatte områder.

Køb krokodilleolie

Hudpleje med krokodilleolie fra Cetina Skincare er både populært og eftertragtet. Køb dine hudplejeprodukter og få 90 dages tilfredshedsgaranti.

Køb krokodilleolie

Information om krokodilleolie

Krokodilleolie i hudpleje er med god grund blevet enormt populært de seneste år. Det skyldes blandet andet, at forskere i Australien har fundet ud af, at krokodiller har naturens kraftigste immunforsvar

Krokodilleolie er rig på de essentielle omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer. Disse omega fedtsyrer er kendt for at være effektiv mod en lang række af hudlidelser f.eks. uren hud, eksem og psoriasis.